Menu
Your Cart

Over ons

Welkom in de Site en webshop van juwelier de Bokx Wijffels.

Juweliersbedrijf de Bokx Wijffels is een juwelier gevestigd in sas van Gent. Wij zijn een echt Zeeuws familiebedrijf van twee generaties en sinds 1973 een echt begrip geworden in de regio. Juwelier de Bokx Wijffels is al meer dan 50 jaar dé toonaangevende juwelier van Zeeuws-Vlaanderen. Uw vertrouwde juwelier met een geleefde passie voor haar klanten. Wij zijn een juwelier waar u in alle prijscategorieën kunt slagen. Met en Hoge kwaliteit en Service. Bent u op zoek naar goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9u tot 12u – 13u30 tot 18u
Zaterdag van 9u tot 12u – 13u30 tot 17u
Zondag en maandag gesloten. 25 en 26 december zijn wij gesloten.

Extra openingstijden Kerst

Maandag 18/12 van 10u tot 18u
Zondag 24/12 van 10u tot 16u
Zondag 31/12 van 10u tot 16u
Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij open met onze gebruikelijke openingstijden.

Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen, dan kunt u een afspraak maken met ons.
Kiezen voor juwelier de Bokx Wijffels is kiezen voor schoonheid, elegantie en betrouwbaarheid, gecombineerd met kwaliteit en service. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar iedereen slaagt. Bekijk de mooiste selectie trouwringen, dames, heren en kinder- sieraden en horloges van verschilden merken.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor reparaties aan horloges, klokken en sieraden maar ook voor eigen design sieraden en om oorgaatjes te laten zeten?

Adres gegevens

Stationsstraat 17
4551EK Sas van Gent
Nederland (Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen )
Tel.(0031) 115 45 22 74

Onze collecties:

Stilstaan is geen optie. Zeker niet in de horlogerie, of de boeiende wereld van de juwelen. Uiteraard vindt u bij juwelier de Bokx Wijffels tal van mooie colletie's en de mooiste creaties van top huizen uit de hele wereld. En verder ook veel nieuws uit de wondere wereld van de horlogerie. Ambacht en traditie gaan hand in hand met innovatie en hedendaags design. Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en goede service. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard of omvang van een werk. Wij staan voor kwaliteit.

Ons reparatie atelier:

Een horloge-atelier moet voldoen aan hele strenge normen. De Zwitserse merken leggen de lat steeds hoger. Zwitserse precisie vraagt opperste concentratie. De horlogemaker onderzoekt wat er precies aan de hand is en welke wisselstukken er eventueel nodig zijn. Dat is op zich al een opdracht, want complexe horloges kunnen gemakkelijk meer dan driehonderd verschillende onderdelen bevatten. Op basis van dat onderzoek maakt de horlogemaker een prijsopgave voor de klant. Gaat de klant akkoord dan worden de onderdelen effectief besteld. Courante onderdelen zijn in voorraad, maar voor unieke horloges kan het soms drie tot zes weken duren voor een onderdeel geleverd wordt. En voor oude horloges moeten we soms in oude voorraad gaan zoeken, en dat vergt tijd. Maar hoe moeilijk ook, altijd vinden we een oplossing, in heel uitzonderlijk gevallen maken de Zwitserse topmerken zelf vintage onderdeeltje op maat, dat is natuurlijk erg duur.
Als het uurwerk helemaal gerepareerd is, moet het horloge nog een week getest worden. Alles word grondig gecheckt, zodra alle testen honderd procent naar wens verlopen, krijgt de klant bericht dat zijn horloge gerepareerd is.
Een horloge herstellen kan dus wel even duren. Kwaliteit vraagt nu eenmaal tijd. Maar elke herstelling krijgt één jaar garantie en voor top reparaties is dat zelfs twee jaar.

Wij maken tijd vrij voor u Kom gerust eens langs.

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies