Menu
Your Cart

Reparatie klokken

Een motortje dat 24 uur per dag draait

Een horloge of klok heeft een motortje dat 24 uur per dag draait. Wanneer uw horloge of klok niet meer goed werkt, of het helemaal niet meer doet, dan kunnen wij uw klok of horloge repareren. Het beste is om vooraf een prijsopgave te laten doen. Zeker wanneer bijkomende kosten verwacht kunnen worden, zoals bij oudere uurwerken of klokken bijvoorbeeld. Het nazien van een klok of horloge kan opgesplitst worden in drie verschillende werkzaamheden: repareren, onderhoud en schoonmaken.

Reparatie

Een horloge reparatie of klokken reparatie is nodig als er iets kapot is of moet worden vervangen. Wij doen uw horloge- of klokken reparatie in Zeeland.

Onderhoud

Onderhoud moet periodiek aan uw horloge of klok plaatsvinden om de smering van alle onderdelen in conditie te houden en slijtage te voorkomen. Als een onderdeel langere tijd ongesmeerd 'doorloopt, ontstaat onnodige slijtage die soms onherstelbaar is. Bijvoorbeeld als wanneer vervangende onderdelen bijvoorbeeld niet verkrijgbaar zijn. Ben op tijd voor uw horloge reparatie of klok reparatie in ons atelier in Zeeland.

Schoonmaken

Schoonmaken alleen werkt niet; dit is slechts een onderdeel van de werkzaamheden. Vóór het schoonmaken moeten bepaalde onderdelen gedemonteerd worden, zoals de wijzerplaat en wijzers. Bovendien zijn er voor het schoonmaken verschillende schoonmaakbaden nodig. Na het schoonmaken moet een groot aantal onderdelen gedemonteerd worden. Dit om alle smeerpunten goed te kunnen bereiken en de werking van de onderdelen te controleren. Alle gedemonteerde onderdelen moeten natuurlijk ook weer gemonteerd en op de juiste wijze afgesteld worden.

Horloge reparatie Zeeland

Heeft u een klokken reparatie of een horloge reparatie Zeeland nodig? Neem dan contact met ons atelier in Zeeland op voor eventuele prijsopgaven.


Zijn uw sieraden stuk?

Ook voor specifieke vragen m.b.t. sieraden reparatie kunt u bij ons terecht.
De vakbekwame goudsmid in het atelier in Zeeland kan alle wensen op het gebied van sieraden aan. Als sieraden reparateur zij wij een gecertificeerd Service Centrum voor Goud en Zilver in Sas van Gent te Zeeland. Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken.

Sieraden reparatie

Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies