Menu
Your Cart

Eigen design sieraden

Eigen design sieraden gemaakt in ons atelier

Vindt u in het assortiment aan sieraden van Juwelier de Bokx Wijffels niet exact waarnaar u op zoek bent? Ons bedrijf beschikt over een eigen atelier waar wij ook zelf sieraden maken. Zelfs herinnering sieraden of het versmelten van twee trouwringen kunnen wij voor u realiseren. Ook maken wij trouwringen op maat en kunnen wij in onze werkplaats sieraden repareren of van een schoonmaak- of onderhoudsbeurt voorzien. Onze medewerkers gaan graag met uw specifieke wens aan de slag.

Bekijk onze juwelen in onze winkel of thuis in de webshop

Bent u benieuwd naar het assortiment van Juwelier de Bokx Wijffels? Kom gerust eens langs in onze winkel. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Heeft u geen tijd om onze winkel te bezoeken? Bekijk dan onze juwelen en horloges in onze webshop, gewoon thuis vanuit uw luie stoel. Als u over een bepaald sieraad of horloge vragen heeft, dan beantwoorden wij deze graag wanneer u belt naar 0031115 45 22 74.

Wilt u een eigen sieraad laten ontwerpen? Heeft u sieraden die gerepareerd moeten worden? Of wilt u bijvoorbeeld uw trouwring laten vermaken. Voor deze unieke en persoonlijke sieraden kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Trouwringen: Real wedding Op maat gemaakt ringen voor een klant.

Een relatie is uniek en heel persoonlijk, het is dan ook fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen. Of je nu wel of nog niet een idee of ontwerp voor je ringen hebt, samen komen jullie tijdens de voorbespreking, al pratend tot een ontwerp. In een ontwerp bespreken worden de keuzes gemaakt over het materiaal (verschillende gehaltes goud, palladium, platina, zilver), de kleur (wit, rosé, geel) al dan niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk. Je bepaalt het vanaf het begin.

Juwelier de Bokx Wijffels stelt zijn ambachtelijke kunde en kennis graag tot je beschikking om samen met hem de relatieringen van je leven te maken. Wij staan garant voor een perfect resultaat: van het gekozen edelmetaal wordt de basisvorm van de ring gemaakt: eerst de vorm zagen en daarna solderen, smeden, vijlen, schuren en polijsten.

Op je trouwdag stappen jij en je partner met een unieke zelfgemaakte ring aan je vinger de wereld in. Elke keer dat je naar die ring kijkt, weet je dat je hem samen ontworpen hebt en dat niemand anders zo'n zelfde ring heeft. Als dat geen goed gevoel geeft...


Van ringen naar Hanger

Van 2 trouwringen een nieuwe geheel.

Twee trouwringen vormen een hart rond een as hanger.

Herinnering sieraad

Zilveren ring met haar Op maat gemaakt voor een klant.

Atelier

Een kijkje in onze werkplaats. Enkele werkzaamheden op een rijtje.

Huisje met een kruisje

In opdracht voor een klant. Een 3D huisjes met armen, benen en een kruisje. Vervaardigt in zilver.

Uw specialist

De collectie uurwerken, oorbellen, ringen, armbanden en ketting van juwelier de Bokx Wijffels bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende 'klassieker' zijn vertegenwoordigd. We bieden trendy zilveren sieraden, betaalbare gouden sieraden, klassieke ringen , stijlvolle diamanten ringen en stoere stalen items aan.

De Bokx Wijffels is een juwelier met sieraden atelier die nog werkelijk sieraden smeden. Het herstellen van kwalitietsuurwerken, sieraden (goud, zilver) en parelsnoeren is onze passie. Alle reparaties worden in eigen sieraden atelier in zeeland uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur en originele materialen. Ook voor Zelfgemaakte sieraden kunt u bij ons terecht!
Kiezen voor juwelier de Bokx Wijffels is kiezen voor schoonheid, elegantie en betrouwbaarheid, gecombineerd met kwaliteit en service.

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies