Menu
Your Cart

Eigen design sieraden

Eigen design sieraden gemaakt in ons atelier

U bent op zoek naar iets unieks, alleen vindt u in het assortiment aan sieraden van Juwelier de Bokx Wijffels niet exact waarnaar u op zoek bent? We hebben een eigen atelier waar we iedere gouden ketting dames, ring voor heren of ander sieraad op maat kunnen maken. Zelfs een dierbare herinnering vast leggen of het versmelten van twee trouwringen tot 1 geheel behoort tot de mogelijkheden. 


Trouwringen: Eigen design verlovingsringen en vriendschapsringen.

Trouwen een super speciale dag! Stel er zit tussen onze ruime collectie trouwringen niks bij wat u zoekt. Dan bieden we u de mogelijkheid om deze dag extra speciaal te maken. Trouwringen op maat maken vinden wij één van de mooiste uitdagingen van ons werk! Naast een gouden ketting dames, ring of armband op maat men is het uiteraard mogelijk uw sieraad van een reparatie, schoonmaak- of onderhoudsbeurt te voorzien. Onze medewerkers gaan graag met uw specifieke wens aan de slag.


Een relatie of vriendschap is uniek, persoonlijk en fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen of een mooie gouden ketting dames of voor heren. Of je nu wel of nog niet een idee of ontwerp voor je ringen hebt, samen komen we tijdens de voorbespreking, al pratend tot het ontwerp. Benieuwd naar onze vriendschapsringen en verlovingsringenVoor een zilver, gouden ketting dames of heren, ring of armband ontwerp worden verschillende ontwerpfases doorlopen. De keuze voor de vorm,  het materiaal (verschillende gehaltes goud, palladium, platina, zilver), de kleur (wit, rosé, geel) al dan niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk. Jij bepaalt het vanaf het begin!

Plan de afspraak voor jouw “droom’ trouwring. Wil jij je alvast laten inspireren?  Bezoek de trouwringen in onze webshop.


Voorbeelden: eigen design ringen

Juwelier de Bokx Wijffels stelt zijn ambacht en kennis ter beschikking om samen met hem/haar de relatiering, trouwring of memoirering van je leven te maken. Wij staan garant voor een perfect resultaat: van het gekozen edelmetaal tot de oplevering van het prachtige eindresultaat.

Stel je eens voor... jij en je geliefde stappen met een unieke zelfgemaakte ring aan je vinger de wereld in. Elke keer dat je naar die ring kijkt, weet je dat het iets is van jullie, samen ontworpen, écht iets speciaals en dat niemand anders zo'n zelfde ring heeft. Als dat geen goed gevoel geeft...


Van ringen naar hanger |Herinnering sieraad

Twee trouwringen vormen een hart rond een as hanger.
Van 2 trouwringen een nieuwe geheel versmoltenVermaakte trouwringen versmolten tot 1 geheel

Handgemaakte gedenksieraden geven een tastbare herinnering. Een herinneringssieraad kan hepen bij de verwerking van het verlies van een geliefde of naaste. Wij helpen u graag bij het maken van deze tastbare herinnering. Een herdenkingssieraad draagt u altijd bij u, waardoor de mooie herinnering altijd zal blijven bestaan. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en wensen.
Hieronder ziet u 3 verschillende modellen van 2 trouwringen die samen 1 geheel zijn geworden.
De vorm en breedte van uw trouwring zijn belangrijk voor de mogelijkheden van het eindresultaat.

Huisje met een kruisje

In opdracht voor een klant. Een 3D huisjes met armen, benen en een kruisje. Vervaardigt in zilver.

Uw specialist

Bent u benieuwd naar het complete assortiment trouwringen of een gouden ketting dames, heren ketting of ander prachtig sieraad? Kom gerust eens langs in onze winkel of bezoek onze collectie gouden ketting dames of ringen. Lekker thuis vanuit de luie stoel.  

Heeft u vragen over een bepaald sieraad, gouden ketting dames of horloge? Dan beantwoorden wij deze graag via tel: 0031115 45 22 74 of mail naar info@juwelier-debokxwijffels.nl

Atelier

Een kijkje in onze werkplaats. Enkele werkzaamheden op een rijtje. reparatie klokken, reparatie sieraden, reparatie horloge.

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies