Menu
Your Cart

Juwelier Zeeland

Op zoek naar een juwelier Zeeland? Kom langs bij De Bokx-Wijffels Juwelier

Wat de reden is om een bezoek te brengen aan een juwelier Zeeland, verschilt per persoon. De een zoekt naar een tijdloos en mooi sieraad voor dagelijks gebruik, de ander naar een bijzondere verlovingsring of een set trouwringen. Naar wat voor soort sieraden u ook op zoek bent, de kans is groot dat u slaagt bij De Bokx-Wijffels Juwelier. U kiest uit een ruime collectie in verschillende keuren, materialen en designs, zodat er ook voor uw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is.


Tijdloze zilveren sieraden voor een elegante look

Zilveren sieraden passen bij iedere haar- en huidskleur en zijn bij zowel jong als oud erg geliefd. Het is daarom ook niet zo vreemd dat wij als juwelier Zeeland een ruime collectie voor u in hebben gekocht. Laat u verassen door fraaie designs van merken als Bastian Inverun, Breuning, Clic by Suzanne en De Parel collectie. Indien gewenst kunnen we een ring, armband of sieraad ook voorzien van een gravure. Wat de mogelijkheden zoal zijn, vertellen we u graag als u een keer langskomt in de winkel.


Luxe gouden sieraden voor formele en informele gelegenheden

Met gouden sieraden geeft u direct een luxe draai aan iedere outfit. Of u nu een bijzonder feest op de planning hebt staan of graag sieraden in het goud op uw werk draagt, in beide gevallen maakt u uw look helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende ring of mix-and-match verschillende sieraden in een minimalistisch design. Uiteraard kunnen we u goed adviseren over wat de beste combinaties zijn. Benieuwd geraakt naar wat voor mogelijkheden er zoal zijn? Bekijk de lopende collectie in onze webshop en ontdek de verschillende soorten stijlen.


Kies uit een mooie collectie aan heren en dames sieraden

Voor zowel heren en dames sieraden bent u bij ons aan het juiste adres. Leuk om voor uzelf te kopen of om te geven aan een dierbaar persoon in uw leven. Kom gerust eens een keer langs in de winkel, gevestigd aan de Stationsstraat 17 in Sas van Gent. Hier kunt u met eigen ogen onze zilveren en gouden sieraden bekijken en, indien gewenst, een aantal collecties uitproberen. Ontvangt u liever advies als u een aankoop doet vanaf uw tablet, computer of laptop? We helpen u in dat geval ook graag verder als u telefonisch contact opneemt met een van onze medewerkers.

  

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies