Menu
Your Cart

Reparatie sieraden

Voor sieraden reparatie van uw gouden of zilveren sieraden bent u ook bij ons in Zeeland aan het goede adres. Ook als u het artikel niet bij ons heeft aangeschaft bent u van harte welkom. In ons juweliersbedrijf hebben we een eigen service- en reparatieafdeling. Hier verzorgen wij vakkundig de te verrichten reparatie- of servicewerkzaamheden aan de door u ingeleverde sieraden of horloges. Onze goudsmid kan u helpen met al uw sieradenwensen van een nieuw ontwerp tot reparaties. Daarnaast werken wij met externe specialisten die reparaties voor ons uitvoeren.

Als u bij ons komt met een stuk of kapot sieraad dan krijgt u van ons een prijsopgave van de te verwachte kosten en een datum waarop uw sieraad weer gerepareerd is.
Hieronder vind u enkele voorbeelden van reparaties:
1. We vergroten of verkleinen trouwringen, zegelringen maar ook fantasie ringen.
2. Plaatsen zirkonia's, diamantjes of andere stenen terug of zetten nieuwe in uw sieraad.
3. Kettingen of armbanden solderen of een nieuwe sluiting eraan zetten.
4. Of repareren uw gebroken sieraad.
5. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een nieuwe scheen onder een versleten ring te plaatsten.
6. Rijgen van parels en fantasiesnoeren: Wanneer uw parel- of fantasiesnoer stuk is of uw sluiting kapot, dan kunnen wij uw snoer opnieuw rijgen of voorzien van een nieuwe sluiting.

Voor specifieke vragen en nog veel meer andere soorten reparaties zien wij u graag in onze winkel, daar kunnen wij u het beste advies geven.

Onderhoud sieraden.

Het is belangrijk om sieraden goed te onderhouden. Sieraden die veel gedragen worden, kunnen slijten. Zo kan het gebeuren dat er stenen uit een ringen vallen of een armband ineens van de pols valt. De oorzaak kan zijn dat er pootjes van een zetting verbogen of afgesleten zijn, of omdat de oogjes aan een armband of collier dun of doorgesleten zijn. Om dit te voorkomen, of het risico te verminderen is het belangrijk om uw sieraden regelmatig te laten controleren bij ons. Mocht het nodig zijn dan krijgt u het advies om iets te repareren of verstevigen. U kan dit in combinatie doen met een goede poetsbeurt. Ook is het mogelijk om krasjes en deukjes uit de sieraden te verwijderen, wij hebben speciale apparatuur om uw sieraden er weer bijna als nieuw uit te laten zien. Zilveren en gouden sieraden kunt u thuis ook poetsen, wij verkopen dip en een speciale geïmpregneerde doeken om verkleuringen en vlekjes te verwijderen.

Edelstenen.

Diamant is de hardste grondstof ter wereld. Dit betekent dat er niets (behalve diamant zelf!) kan krassen op de steen. Daarom zijn diamanten voor eeuwig, ze blijven altijd even mooi als op de dag van de koop. Ondanks de hardheid van diamant kan het toch voorkomen (sporadisch) dat de steen breekt, bijvoorbeeld met ongelukkig stoten. Deze steen kan vervangen worden zodat uw sieraad weer schitteren zoals voorheen. Is de schittering vermindert en lijken de stenen dof, dan zit er vast vuil onder de stenen. De schittering is weer terug te krijgen door het vuil te verwijderen met een zachte tandenborstel. Wij kunnen het juweel ook voor u reinigen wij hebben speciale apparatuur om uw sieraden er weer bijna als nieuw uit te laten zien.

Parels.

Een parel en ook het parelmoer is zacht en poreus. Als een parel veel gestoten wordt komen er krassen op de parel, ook zijn parels gevoelig voor lotion, parfum, crème en schoonmaakproducten. Het dringt in de poreuze parel en hierdoor wordt deze dof en de oorspronkelijke glans is dan nooit meer terug te krijgen. Transpiratievocht en parfum of haarlak kan de parel permanent beschadigen. Wij advieseren om uw parelsieraden pas aan te doen na uw verzorging rituelen. Daarom is het raadzaam een parelsieraden na het dragen even op te wrijven met een zachte doek. Draag uw parels niet in bad. De draad van uw collier mag niet nat worden. Ook de parellijm niet waarmede een parel op een ring of oorknop is gekit. Zorg ervoor, dat uw parels in de bijouterie doos niet in aanraking kunnen komen met de veel hardere edelstenen of metalen. Wikkel ze voor het opbergen in een zacht doekje. Bij het regelmatig dragen van uw collier, moet dit van tijd tot tijd, opnieuw geregen en geknoopt worden. Parel colliers zijn geregen op een draad, het kan na verloop van tijd gebeuren dat de draad breekt of opgerokken is.

Kwaliteit en service.

Er is een aantal redenen waarom wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren:

1. Deskundig personeel.
2. Alle disciplines in huis.
3. In bezit van kwaliteitscertificaten.
4. Eigen productontwikkeling.

Sieraden reparatie zeeland.

Ook voor specifieke vragen m.b.t. sieraden, horloge , klokken reparatie en voor op maat gemaakte juwelen kunt u bij ons terecht.
Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!


Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies