Menu
Your Cart

Op dit moment wordt er gewerkt aan onze website. Excuus voor het ongemak.

Reparatie sieraden

Voor sieraden reparatie van uw gouden of zilveren sieraden bent u ook bij ons in Zeeland aan het goede adres. We vergroten of verkleinen (trouw) ringen, zetten nieuwe diamanten in uw sieraad of repareren uw gebroken sieraad.

Rijgen van parels en fantasiesnoeren: Wanneer uw parel-­of fantasiesnoer stuk is of uw sluiting kapot, dan kunnen wij uw snoer opnieuw rijgen of voorzien van een nieuwe sluiting in ons reparatie atelier in Zeeland.

Sieraden reparatie zeeland

Ook voor specifieke vragen m.b.t. horloge en klokken reparatie kunt u bij ons terecht. De vakbekwame horlogemaker in het atelier in Zeeland kan alle wensen op het gebied van uurwerken en klokken aan.

Horloge reparatie en klokken reparatie

Kwaliteit en service

Er is een aantal redenen waarom wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren:

1. Deskundig personeel.

2. Alle disciplines in huis.

3. In bezit van kwaliteitscertificaten.

4. Eigen productontwikkeling.

Ook voor specifieke vragen m.b.t. sieraden reparatie kunt u bij ons terecht.

De vakbekwame goudsmid in het atelier in Zeeland kan alle wensen op het gebied van sieraden aan. Als sieraden reparateur zij wij een gecertificeerd Service Centrum voor Goud en Zilver in Sas van Gent te Zeeland. Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken. Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.