Menu
Your Cart

Reparatie sieraden

Voor een sieraden reparatie van o.a. uw gouden ring heren of zilveren sieraden bent u ook bij ons in Zeeland Sas van Gent aan het goede adres. Ook als u het artikel niet bij ons heeft aangeschaft bent u van harte welkom. In ons juweliersbedrijf hebben we een eigen service- en reparatieafdeling.

Hier verzorgen wij vakkundig de te verrichten reparatie- of servicewerkzaamheden aan de door u ingeleverde gouden ring heren of dames, armbanden, ketting, ringen en horloges. Onze goudsmid kan u helpen met al uw sieradenwensen van een nieuw ontwerp tot reparaties. Daarnaast werken wij met externe specialisten die reparaties voor ons uitvoeren.

Welke sieraden reparaties voeren wij precies uit?

  1. We vergroten of verkleinen trouwringen,zegelringen maar ook fantasie ringen.
  2. Plaatsen zirkonia's, diamantjes of andere stenen terug of zetten nieuwe in een zilveren of gouden ring heren of voor dames.
  3. Kettingen of armbanden solderen of een nieuwe sluiting eraan zetten.
  4. Of repareren uw gebroken sieraad.
  5. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een nieuwe scheen onder een versleten ring te plaatsten.
  6. Rijgen van parels en fantasiesnoeren: Wanneer uw parel- of fantasiesnoer stuk is of uw sluiting kapot, dan kunnen wij uw snoer opnieuw rijgen of voorzien van een nieuwe sluiting.

Vragen of ander soorten sieraden reparaties? Kom naar onze winkel, daar kunnen wij u het beste advies geven.

Onderhoud sieraden

Het is belangrijk om sieraden zoals de gouden ring heren van uw man goed te onderhouden. Sieraden die veel gedragen worden, en vooral bij heren, kunnen behoorlijk slijten. Zo kan het gebeuren dat de ketting van de hals valt, stenen uit een ringen vallen of een sluiting van een armband kapotgaat. Het kan vele oorzaken hebben, en om dit te voorkomen is het belangrijk eens in de zoveel tijd uw sieraden te laten controleren. De goudenring heren van uw man was immers duur genoeg, is het niet?

Het risico verminderen of voorkomen door regelmatige controle is voor ons een kleinigheid. U krijgt advies, is het nodig voeren we de reparatie of versteviging uit en we voorzien de sieraden gelijk van een goede poetsbeurt. Twee vliegen in één klap!

Uw dierbare sieraden zijn weer als nieuw.
Ook is het mogelijk om krasjes en deukjes uit de sieraden te verwijderen, wij hebben speciale apparatuur om uw zilver en gouden ring heren er weer als nieuw uit te laten zien. Poetst u liever zelf de sieraden? Zilveren en gouden sieraden kunt u thuis ook poetsen, wij verkopen dip en een speciale geïmpregneerde doeken om verkleuringen en vlekjes te verwijderen.

Edelstenen sieraden repareren

Diamant is de hardste grondstof ter wereld. Dit betekent dat er niets (behalve diamant zelf!) kan krassen op de steen. Daarom zijn diamanten voor eeuwig, ze blijven altijd even mooi als op de dag van de koop. Ondanks de hardheid van diamant kan het toch voorkomen dat de steen breekt. De steen kan vervangen worden zodat uw sieraad weer schitteren zoals voorheen. Ook is het mogelijk een diamant te plaatsen in een ring of in een gouden ring heren of dames. Meer weten over eigen sieraden design?

Is de schittering vermindert en lijken de stenen dof, dan zit er vast vuil onder de stenen. De schittering is weer terug te krijgen door het vuil te verwijderen. Wij kunnen het juweel voor u reinigen, wij hebben de speciale apparatuur in huis. Benieuwd naar sieraden met diamanten?

Parel sieraden goed onderhouden

Een parel en ook het parelmoer is zacht en poreus. Regelmatig komt het voor dat wij een parel terug moeten plaatsen in een ring of hanger, een draad breekt of vuil is. Alleen regelmatig zien we beschadigingen die te voorkomen zijn en daarom enkele tips voor het onderhoud.

Pas op met transpiratie vocht, haarlak, parfum en andere chemische producten. Ze kunnen de parel permanent beschadigen.
Voorkom stoten door andere sieraden, dit maakt krassen op de parel.
Parels zijn gevoelig voor lotion, schoonmaakproducten en crèmes. Het dringt door in de parel en hierdoor verdwijnt de glans en is dan ook nooit meer terug te krijgen.

Wij adviseren om uw parelsieraden pas aan te doen na uw verzorging rituelen. Daarom is het raadzaam een parelsieraden na het dragen even op te wrijven met een zachte doek. Draag uw parels niet in bad. De draad van uw collier mag niet nat worden. Ook de parellijm niet waarmede een parel op een ring of oorknop is gekit. Zorg ervoor, dat uw parels in de bijouterie doos niet in aanraking kunnen komen met de veel hardere edelstenen of metalen. Wikkel ze voor het opbergen in een zacht doekje. Bij het regelmatig dragen van uw collier, moet dit van tijd tot tijd, opnieuw geregen en geknoopt worden.
Benieuwd naar onze parel sieraden?

Kwaliteit en service.

Wanneer u voor een reparatie horloge of reparatie klokken komt te staan dan bent u uiteraard ook aan het juiste adres in ons atelier. Kom langs in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland) zodat we u op de beste manier kunnen adviseren. Dit geldt voor al onze gouden ring heren en dames, trouwringen sieraden, festina horloges en klokken, u kunt bij ons terecht voor de aankoop, een goed advies en natuurlijk de service!

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies