Menu
Your Cart
Trouwringen informatie
Trouwringen informatie
Citizen horloges eco-drive how ir works
Gouden ketting

Op zoek naar een gouden ketting dames of heren? Je vindt hem bij Juwelier de Bokx Wijffels!

De gouden ketting dames vind je zeker weten bij de sieraden specialist Juweliersbedrijf de Bokx Wijffels. Specialist op het gebied van o.a. gouden ketting dames, merksieraden zoals o.a. de Festina horloge, Bastian Inverun, Breuning, Clic by Suzanne. Daarnaast verzorgen we de reparatie van sieraden, horloges en voor eigen design sieraden kunt u bij ons terecht. Een echt Zeeuws familiebedrijf en sinds 1973 een begrip in de regio voor het herstellen, ontwerpen en nieuwe aankopen van al uw sieraden en horloges. Nieuwsgierig naar onze collectie Festina horloges?

Ontdek ons ruime assortiment sieraden

Bij Juwelier de Bokx Wijffels slaagt iedereen die van prachtige sieraden houdt! Of het nu gaat over modern of klassiek, we hebben een ruim assortiment als het om sieraden gaat. Hippe trendy sieraden en horloges zoals de immens populaire festina horloge, ringen voor dames, een prachtige collectie trouwringen en de gouden ketting dames of heren. Ja, want wij onderscheiden ons écht als het om de ruime keuze in gouden sieraden voor dames en heren gaat.

Ons assortiment bestaat namelijk uit de nieuwste trends op gebied van de gouden ketting dames en heren. Of je nou op zoek bent naar een gouden ketting /collier met steen, hanger of bewerkt in een prachtige vorm, je vindt het passende model bij ons. Hou je niet van goud? Uiteraard is het ook mogelijk een prachtige zilveren ketting uit te zoeken.

Uiteraard zijn ook de bekende klassieke merken en modellen sterk vertegenwoordigd in ons assortiment. Zoals eerder genoemd o.a. de festina horloge en Citizen, sieraden van My Imenso en de Clic by Suzanne ringen. Ben je nou echt op zoek naar een bijzonder sieraad, denk aan een ring met steen , ring met een smaragd of diamant, ook deze prachtige klassieke en moderne sieraden vind je bij ons in de webshop.

Aanbevolen producten

Maak kennis met de kwaliteit van ons Atelier.

Sieraden herstellen, ontwerpen of repareren, bij onze familie bent u aan het juiste adres! Bijna 50 jaren vakmanschap is waar u gebruik van kunt maken in ons atelier. Denk hierbij aan het ontwerpen van de relatiering van uw leven, het vermaken van de ring van uw oma, het uurwerk vervangen van o.a. u hippe festina horloge of het ontwerp voor een gouden ketting voor dames.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het, repareren, smeden, solderen, vijlen, schuren en polijsten.

Ben je nou op zoek naar dé gouden ketting voor dames?

In onze webwinkel vind je zeker weten het sieraad voor de grote liefde van je leven, een prachtige trouwring of een sportief fiets horloge in de vorm van de Festina horloge! Bij Juwelier de Bokx Wijffels kies je voor schoonheid, elegantie en kwaliteit. De betrouwbaarheid en service krijg je er uiteraard bij!

Kiezen voor Juwelier de Bokx Wijffels is kiezen voor schoonheid en elegantie in combinatie met betrouwbaarheid, kwaliteit én service.

Bestel al jouw favoriete sieraden- en horlogemerken online in onze webshop met snelle levering!

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies