Menu
Your Cart

Openingstijden en Contactinformatie

Openingstijden en Contactgegevens: Alles wat u moet weten

Welkom bij Juwelier De Bokx Wijffels, uw vertrouwde adres voor prachtige trouwringen, schitterende sieraden en hoogwaardige horloges. Onze winkel in Sas van Gent staat bekend om zijn uitstekende service en vakmanschap.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag : 09:00 tot 12 :00 en 13u30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 12:00 en 13u30 tot 17:00 uur

Zondag: Gesloten

Contactgegevens:
Adres: stationsstraat 17, 4551EK Sas van Gent
Telefoonnummer: +31 15 45 22 74
Email: info@juwelier-debokxwijffels.nl

Onze winkel bevindt zich in Sas van Gent, waar we trots zijn op onze uitgebreide collectie trouwringen, sieraden en horloges van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar unieke of tijdloze trouwringen om uw liefde te bezegelen, een uniek sieraad als cadeau voor een speciaal persoon, of een betrouwbaar horloge, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een breed scala aan keuzes.

Naast onze verkoopactiviteiten bieden we ook professionele reparatieservices aan voor uw kostbare sieraden en horloges. Of het nu gaat om het vervangen van een batterij, het repareren van een gebroken ketting of het opknappen van een erfstuk, onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw geliefde stukken weer als nieuw worden.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze winkel en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en onze uitstekende service. Mocht u vragen hebben over onze producten of services, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies