Menu
Your Cart

Reparatie horloge

Is het uurwerk van uw horloge stuk? Juwelier de Bokx Wijffels bezit het atelier waar u het uurwerk kunt laten repareren. Bijna 50 jaren vakmanschap is waar u gebruik van kunt maken in ons atelier. Het herstellen van alle kwaliteitsuurwerken bijvoorbeeld van uw festina horloge ook voor een nieuw horlogebandje, batterij of zelfs het glas kunnen we vervangen. Snel en vakkundig wordt alles hersteld. Op zoek naar een nieuw horloge?

Werkwijze van horloge reparatie

Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige horloges vakmanschap en een goede service. Daarom wordt er voor zowel de collectiehorloges in de webshop als de materialen voor de reparatie gekozen voor het beste. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard of omvang van een werk. Het moet duurzaam en goed zijn, wij staan voor kwaliteit. De reparaties worden door onze eigen mensen in het atelier uitgevoerd met de meest moderne apparatuur en originele of nieuwe onderdelen.

Norm die wij hanteren voor horloge reparatie

De horlogemaker onderzoekt wat er precies aan de hand is met b.v. de festina horloge en welke wisselstukken er eventueel nodig zijn. Dat is op zich al een opdracht, want complexe horloges kunnen gemakkelijk meer dan driehonderd verschillende onderdelen bevatten. Op basis van dat onderzoek maakt de horlogemaker een prijsopgave voor de klant.

De duur van een horloge reparatie. Na akkoord worden de benodigde horloge onderdelen, ook de festina horloge onderdelen besteld. Courante onderdelen zijn in voorraad, maar voor unieke horloges kan het soms drie tot zes weken duren voor een onderdeel geleverd wordt. En voor oude horloges moeten we soms in oude voorraad gaan zoeken, en dat vergt tijd. Maar hoe moeilijk ook, altijd vinden we een oplossing, in heel uitzonderlijk gevallen maken de Zwitserse topmerken zelf vintage onderdeeltjes op maat. Erg duur, maar een dierbaar horloge is natuurlijk goud waard! Wij maken tijd vrij voor u Kom gerust eens langs.

Jaar garantie op horloge reparatie
Als het uurwerk helemaal gerepareerd is, moet het horloge nog een week getest worden. Alles wordt grondig gecheckt, zodra alle testen honderd procent naar wens verlopen, krijgt de klant bericht dat zijn horloge gerepareerd is. Een horloge herstellen kan dus wel even duren. Kwaliteit vraagt nu eenmaal tijd. Op iedere reparatie, afhankelijk van de prestatie geven wij 1 jaar garantie. Plan de afspraak

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie horloges?

Atelier Zeeland voor reparatie

Wanneer u met een reparatie sieraden of reparatie klokken komt dan bent u uiteraard ook aan het juiste adres in ons atelier. Kom langs in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland) zodat we u op de beste manier kunnen adviseren. Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken, u kunt bij ons terecht voor de aankoop, een goed advies en natuurlijk de service!

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies