Menu
Your Cart

Op dit moment wordt er gewerkt aan onze website. Excuus voor het ongemak.

Reparatie horloge

De Bokx Wijffels is een juwelier met sieraden atelier die nog werkelijk sieraden smeden. Het herstellen van kwaliteitsuurwerken, sieraden (goud, zilver) en parelsnoeren is onze passie. Alle reparaties worden in eigen sieraden atelier in Zeeland uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur en originele materialen.

Werkwijze

Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en goede service. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard of omvang van een werk. Wij staan voor kwaliteit.

Kwaliteit en service

Er is een aantal redenen waarom wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren: 1. Deskundig personeel. 2. Alle disciplines in huis. 3. In bezit van kwaliteitscertificaten. 4. Eigen productontwikkeling. Ook voor specifieke vragen m.b.t. sieraden reparatie kunt u bij ons terecht.

De vakbekwame goudsmid in het atelier in Zeeland kan alle wensen op het gebied van sieraden aan. Als sieraden reparateur zij wij een gecertificeerd Service Centrum voor Goud en Zilver in Sas van Gent te Zeeland. Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken. Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Atelier Zeeland voor reparatie

Wanneer u een sieraad horloge of klok wilt laten repareren, kom dan langs in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland) zodat we u op de beste manier kunnen adviseren.

In ons atelier bieden wij de volgende services aan:
Horloge reparatie en klokken reparatie
Sieraden reparatie

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.