Menu
Your Cart

Reparatie horloge

De Bokx Wijffels is een juwelier met horloge, klokken en sieraden atelier die nog werkelijk sieraden smeden. Het herstellen van kwaliteitsuurwerken, sieraden (goud, zilver) en parelsnoeren is onze passie. De meeste reparaties worden in eigen sieraden atelier in Zeeland uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur en originele materialen.

Werkwijze

Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en goede service. Bijna alle werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard of omvang van een werk. Wij staan voor kwaliteit. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor een batterij, een nieuwe horlogeband, banden inkorten en verlangen en zelfs voor een nieuw glas.

Ons reparatie atelier:

Een horloge-atelier moet voldoen aan hele strenge normen. De Zwitserse merken leggen de lat steeds hoger. Zwitserse precisie vraagt opperste concentratie. De horlogemaker onderzoekt wat er precies aan de hand is en welke wisselstukken er eventueel nodig zijn. Dat is op zich al een opdracht, want complexe horloges kunnen gemakkelijk meer dan driehonderd verschillende onderdelen bevatten. Op basis van dat onderzoek maakt de horlogemaker een prijsopgave voor de klant. Gaat de klant akkoord dan worden de onderdelen effectief besteld. Courante onderdelen zijn in voorraad, maar voor unieke horloges kan het soms drie tot zes weken duren voor een onderdeel geleverd wordt. En voor oude horloges moeten we soms in oude voorraad gaan zoeken, en dat vergt tijd. Maar hoe moeilijk ook, altijd vinden we een oplossing, in heel uitzonderlijk gevallen maken de Zwitserse topmerken zelf vintage onderdeeltje op maat, dat is natuurlijk erg duur. Als het uurwerk helemaal gerepareerd is, moet het horloge nog een week getest worden. Alles word grondig gecheckt, zodra alle testen honderd procent naar wens verlopen, krijgt de klant bericht dat zijn horloge gerepareerd is. Een horloge herstellen kan dus wel even duren. Kwaliteit vraagt nu eenmaal tijd. Maar elke herstelling krijgt één jaar garantie en voor top reparaties is dat zelfs twee jaar.

Wij maken tijd vrij voor u Kom gerust eens langs.

Kwaliteit en service

Er is een aantal redenen waarom wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren:
1. Deskundig personeel.
2. Alle disciplines in huis.
3. In bezit van kwaliteitscertificaten.
4. Eigen productontwikkeling.

Atelier Zeeland voor reparatie

Wanneer u een sieraad horloge of klok wilt laten repareren, kom dan langs in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland) zodat we u op de beste manier kunnen adviseren.
Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken. Ook voor specifieke vragen m.b.t. klokken reparatie, Sieraden reparatie en voor op maat gemaakte juwelen kunt u bij ons terecht.
Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies