Menu
Your Cart

Trouwringen informatie

Trouwringen bij juwelier de Bokx Wijffels

Het moment van een verloving of huwelijk dient onvergetelijk te zijn.
Ja … Een simpel woordje.
”Ik” word “wij” en wel voor nu en altijd.

Gaan jullie binnenkort trouwen maar jullie droomringen nog niet gevonden? Maak vrijblijvend een afspraak.
Mail naar info@juwelier-debokxwijffels.nl of bel +31 115 45 22 74. Wij staan voor jullie klaar!

Welke trouwringen merken zijn er:

Welke trouwringen passen bij jullie? Van alle sieraden die je hebt, is de trouwring het sieraad dat je het langst en het meest draagt. Wij adviseren een trouwring uit te zoeken waar je niet snel op uitgekeken raakt. Vind trouwringen die bij jullie passen! Bekijk onze trouwringen merken en vindt het merk die perfect aansluit op jullie smaak! Wil je iets heel anders, unieke ringen die jullie zelf ontworpen hebben dat kan ook, maak een afspraak en vertel ons hoe jullie perfecte trouwringen eruit zien. Welke wensen hebben jullie over materiaal, afwerking edelstenen, zo maken we samen jullie persoonlijke en unieke trouwringen. Of ga zelf al aan de slag via de ontwerp je eigen ringen knop, als je hier je eigen ringen hebt ontworpen kunnen wij deze voor u laten maken.
rauschmauer trouwrignen

rauschmayer

angeli di bosca

infini

Titan Factory

Amorio

breuning

Rauschmayer:

De trouwringen van Rauschmayer zijn ontworpen met smaak, spelen in op specifieke wensen en hebben een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om betaalbare of luxe ringen. Trouwringen betekenen veel. Het smeden van een band. Het versmelten van twee mensen. Ze betekenen dat een partner altijd symbolisch bij u is. Dat u altijd een beetje liefde aan uw vinger draagt. Alle metalen en edelstenen komen uit veilige en legitieme bronnen en met bijna 50 jaar ervaring levert Rauschmayer droomringen!

Ontwerp je eigen trouwringen

Hierboven vind je de knop "ontwerp je eigen trouwringen", als je hier eens een kijkje neemt kan je al zelf aan de slag gaan om jullie ringen te verwezenlijken. Door te kiezen in materiaal, vorm, breedte, dikte, goud gehalte, afwerking, diamanten en gravure krijgen jullie de ideale trouwringen te zien. Door de keuze in verschillende materialen kan een ring met hetzelfde uiterlijk verschillen in prijs. De weergegeven prijs is een richtprijs van wat de ringen gaan kosten, deze prijs is afhankelijk van de dag goudprijs en kan per dag verschillen. Als u klaar bent met het ontwerpen van de ringen kunt u een afdruk maken met alle gegevens, en zo kunnen wij precies de ringen bestellen die jullie ontworpen hebben.

Angeli di bosca:

De trouwringen van Angeli di bosca worden gemaakt in Antwerpen, de ringen worden perfect afgewerkt met een buitengewoon oog voor detail. Het trouwringen merk staat voor „Een Passie voor perfectie”. Duurzaamheid en het recht op een menswaardig bestaan zijn kernwaarden bij Angeli Di Bosca. Daarom garandeert zij dat elke ring met of zonder diamant vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd. De collecties koppelen exclusiviteit en klasse aan een eigentijds design en heeft ringen voor elk budget, ze zijn verkrijgbaar in 14 of 18 karaat geel- of witgoud en met of zonder briljant. Angeli Di Bosca laat iedereen glimlachen bij één van de mooiste momenten van hun leven.

Breuning:

Echte liefde is het motto van Breuning. Want met liefde voor detail worden alle trouwringen uit de collectie van Breuning vervaardigd. De Black & White trouwringen collectie van Breuning zijn uniek door de samenstelling van twee witgoud legeringen met een hoog palladium gehalte. Een combinatie die een nieuwe dimensie geeft aan de moderne witgouden trouwring. Ze hebben uitgebreide collecties met prachtige ringen. Deze trouwringen zijn gesmeed voor duurzame liefde en zijn het perfecte symbool van jullie trouw.

Infini trouwringen:

De Infini is een collectie lijn van Angeli di Bosca, deze topklasse ringen zijn platte ringen die twee breedtes leverbaar zijn. Deze ruwe trouwringen zijn in het wit of geel goud leerbaar. Deze stoere trouwringen hebben een bijzonder structuur, onregelmatig en een tikje ruw. Deze ringen zijn stoer en stralen een bepaalde eenvoud uit.

Titan Factory:

Tijdloze ontwerpen in een materiaal gemaakt voor de eeuwigheid. Titan Factory is specialist in titanium, ze staat voor kwaliteit "Made in Germany". Titanium is edel in al zijn uitingen: vederlicht, harder dan staal en hypoallergeen. Titanium ringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn. De veelzijdigheid en het meesterschap van Titan Factory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw. Deze stoere trouwringen met zwart zijn bijzonder modern en een lust voor het oog.

Amorio:

Wenst u budget ringen, bekijk dan onze zilveren ringen met diamant van de Amorio collectie. Zilveren ringen met of zonder diamant, die gedragen kunnen worden als trouwringen, vriendschapsringen of relatie-ringen. De ringen kunnen in verschillende maten besteld worden en kunnen aan de binnenzijde gegraveerd worden. De diamant in de ring zorgt voor een mooie schittering en geven de ringen net iets extra's!

Onze trouwringen worden opgesplitst in verschillende categorieën van uitstraling:

 1. Trouwringen Geelgoud
 2. Trouwringen Meerkleurig Goud
 3. Trouwringen Rose Goud
 4. Trouwringen Titanium
 5. Trouwringen Witgoud
 6. Trouwringen Zilver

Levertijd trouwringen.

De levertijden zijn afhankelijke van merken tot merk, de normale levertijd is ongeveer 3 weken.
Echter kunnen ringen ook met spoed binnen 5 werkdagen geleverd worden.

Bent u op zoek naar trouwringen, daar horen de juiste ring bij om uw liefde te bezegelen. Kom dan onze uitgebreide collectie trouwringen bekijken in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland). In de Winkel hebben wij een uitgebreide collectie met ringen waar u uit kan kiezen. Mocht uw ring er niet bij zitten, dan heeft u ook de keuze om uw ideale trouwringen zelf te ontwerpen. Door de grote variatie bieden wij u de mogelijkheid alle wensen en dromen van uw trouwring te verwezenlijken in alle prijscategorieën, van een gewone prijs kwaliteitsverhouding, budgetringen tot zeer exclusieve trouwringen.

Kom uw droomringen passen!

Voor een afspraak bel naar +31 115 45 22 74.
of vul het contact-formulier in.

De mooiste verlovingsringen

Loop je al een tijdje met het idee om je partner ten huwelijk te vragen, maar hoe kies je een verlovingsring of diamanten ring?
Enkele vragen om de juiste ring uit te zoeken:
 1. Welke kleur sieraden draagt ze het liefst zilver, rozé of goud?
 2. Houdt ze van grote of fijne sieraden?
 3. Wil ze een ring met veel bling - bling?
 4. Welke maat: het handigste is om een ring die goed past mee te brengen. Lukt dit niet, dan kunt u de ring om uw eigen vinger schuiven, en een streepje zetten bij het punt waar de ring gaat klemmen.
 5. Een laatst advies: het is belangrijk dat u een ring koopt, die bij haar past, en houdt alvast rekening met de keuze voor de trouwring.
 6. De aanzoekring zal tenslotte een leven lang moeten matchen met de trouwring.
Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies