Menu
Your Cart

Atelier / service

Juweliersbedrijf de Bokx Wijffels is een juwelier gevestigd in sas van gent (Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen). Wij hebben een uitgebreid assortiment waar iedereen slaagt. Bekijk de mooiste sectie trouwringen, dames, heren en kinder- sieraden en horloges van verschilden merken.

Wij zijn een echt Zeeuws familiebedrijf en Sinds 1973 een echt begrip geworden in de regio. Juwelier de Bokx Wijffels is al meer dan 40 jaar dé toonaangevende juwelier van Zeeuws-Vlaanderen. Uw vertrouwde juwelier met een geleefde passie voor haar klanten. Wij zijn een juwelier waar u in alle prijscategorieën kunt slagen. Hoge kwaliteit en Service. Bent u op zoek naar goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Kiezen voor juwelier de Bokx Wijffels is kiezen voor schoonheid, elegantie en betrouwbaarheid, gecombineerd met kwaliteit en service.

Werkwijze

Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en goede service. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard of omvang van een werk. Wij staan voor kwaliteit.

Kwaliteit en service

Er is een aantal redenen waarom wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren: 1. Deskundig personeel. 2. Alle disciplines in huis. 3. In bezit van kwaliteitscertificaten. 4. Eigen productontwikkeling. Ook voor specifieke vragen m.b.t. sieraden reparatie kunt u bij ons terecht.

De vakbekwame goudsmid in het atelier in Zeeland kan alle wensen op het gebied van sieraden aan. Als sieraden reparateur zij wij een gecertificeerd Service Centrum voor Goud en Zilver in Sas van Gent te Zeeland. Dit geldt voor al onze trouwringen, sieraden, horloges en klokken. Bent u op zoek naar Hoge kwaliteit en goede service, bij ons bent u aan het juiste adres, en we helpen u graag!

Sieraden atelier Zeeland voor reparatie

Wanneer u een sieraad of klok wilt laten repareren, kom dan langs in onze winkel in Sas van Gent (Zeeland) zodat we u op de beste manier kunnen adviseren. In ons atelier bieden wij de volgende services aan: Horloge reparatie klokken reparatie en Sieraden reparatie

Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies