Menu
Your Cart

Hagerty

Hagerty

Hoe kan ik mijn sieraden het beste schoonmaken en poetsen?

Voor reiniging en onderhoud van uw sieraden zilver, goud met of zonder stenen, hebben wij enkele producten die uw sieraden weer laten glimmen alsof ze net nieuw zijn! Wanneer je nieuwe sieraden hebt gekocht, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk dragen en ervan genieten. Helaas betekent dit ook dat juist doordat je er zoveel van geniet en ze veel draagt, ze soms op den duur ook een beetje kunnen verkleuren. Maar geen nood! Er zijn namelijk een aantal simpele en gemakkelijke oplossingen om je sieraden weer te laten stralen als voorheen.

We hebben drie handige dompelbadjes een voor gouden sieraden, een voor zilveren sieraden en een speciaal voor gouden sieraden met diamanten, saffieren en robijnen. De zilver en gouden reinigingsdoeken zorgen voor glans of die sieraden door middel van het speciaal geïmpregneerde katoen.

Hoe kies je het ideale product?

De producten zijn zeer specifiek afhankelijk van de materialen of stenen van de juwelen. Als de juwelen materialen bevatten die niet door hetzelfde product worden gereinigd, is het beter om de voorkeur te geven aan het meest delicate deel van het stuk (bv. smaragd) en de behandeling af te ronden met de specifieke doek voor de rest van het stuk (meestal zilver of goud).

Uw kostbare sieraden schoonmaken en onderhouden


Model: 100437
Dompelbad voor het reinigen en onderhouden van geel-, rose-, en wit gouden sieraden. Reinigt diep en verzorgt geel goud, rose goud en wit goud zonder ..
€9,00
Excl. BTW:€7,44
Model: 116013
Ge´mpregneerde doek voor het onderhouden en schoonmaken van geel-, rose-, en wit gouden sieraden. Reinigt en verzorgd geel goud, rose goude en wit gou..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Model: 116018
Dankzij het ge´mpregneerde katoen glanst Silver Cloth uw sieraden. Het doek beschermt en verwijdert vuil van uw kostbare sieraden en polijst dof en ge..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Model: 100432
Reinigt en verzorgt voorwerpen van zilver en geplateerd zilver. Geschikt voor het onderhouden, herstellen van de glans en polijsten van geoxideerd met..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Model: 100431
Dompelbad voor het reinigen en onderhouden van zilveren en verzilverde sieraden. Reinigt diep en zorgt voor zilver en verzilverd metaal zonder ze te b..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Model: 100424
Schuimende pasta voor het reinigen en onderhouden van zilver, verzilverd metaal, tin en staal. Reinigt en verzorgt voorwerpen van zilver, geplateerd z..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies