Menu
Your Cart

Clic by suzanne design sieraden

Clic by suzanne design sieraden

Antiallergische sieraden van clic by suzanne.

Antiallergisch juwelen van clic by suzanne, met tijdloze maar krachtige duidelijke vormen. De ontwerpen worden opgedeeld in 4 themas: Stylish basic, Great Graphic, Pritty Pastel en striking Designs. Combineer de kleuren met het mat en glimmende designs en laat je verrassen door de nieuwe vormen. Een collier van CLIC is geen traditioneel sieraad. Bij CLIC sluit het collier aan de voorzijde door twee delen aan elkaar te klikken met een unieke magneetsluiting. De magneetjes zijn onzichtbaar verwerkt en bij ieder collier is het weer een verrassing hoe het collier precies sluit.
“Vind de klik bij CLIC!”

Stylish basic

De sieraden van dit thema onderscheiden zichzelf door hun eenvoud en sterke geometrische vormen. Elk design wordt ontworpen volgens twee basis principes: draagbaarheid en de onzichtbare sluiting. Elk sieraad wordt met passie ontworpen en hand gemaakt in Nederland. De juwelen zijn tijdloos en blijven interessant door de eenvoud en strakke lijnen. Herkenbaar aan de eenvoudige vormen en subtiele combinaties van matte en glimmende oppervlaktes. De sieraden zijn te dragen bij speciale gelegenheden maar ook in de elke dag outfit. De kettingen zijn comfortabel om te dragen door de lichte en allergie vrije aluminium, en het makkelijk te openen sluiting aan de voorkant van het collier.

Great Graphic

Great Graphic zijn sieraden met tijdloze maar krachtige duidelijke vormen. Deze tijdloze sieraden zijn te herkennen aan de kenmerkend en verrassende ontwerpen. De kettingen geven jou een krachtige expressie en verrassend genoeg staat dit bij iedere vrouw op en eigen speciale manier. De unieke magnetische sluiting die geïntegreerd is in het sieraad zijn in elke ontwerp anders en zorgen ervoor dat elke juweel eenvoudig aan en uit te doen is. Great Graphic voor een vrouw die zich wil onderscheiden.

Pritty pastel

In deze pastel collectie, wordt er gespeeld met combinaties van matte en gepolijst aluminium, met als accent in een vrolijk en heldere kleuren licht roze, licht blauw en zand kleur. Aan de andere kant van het sieraad zijn meer heldere kleuren zoals rood, grijs en groen. Deze zachte en lieve kleur combinaties zullen je laten stralen. De meeste sieraden zijn aan beide kanten te dragen met aan de ene kant een mooie pastel kleur en aan de andere kant een heldere kleur. veel plezier met deze kleur combinaties aan elke kant van het collier.

Striking designs

Verrassende nieuwe kleur combinaties in speciale designs, patronen en dieren prints. Deze ontwerpen zijn met alles te combineren en te dragen. De amuletten zijn te dragen aan twee kanten, vandaag draag je een opvallende kleur en morgen hou je het simpel en basic. Precies zoals jij je voelt! Verander het elke dag weer.


Model: A32G
Clic by suzanne armband A32G goud kleur met vier bogen met dubbele magneetsluitingen. De vier aluminium boogjes zijn aan elkaar verbonden door een dra..
€185,00
Excl. BTW:€152,89
Model: A32Z
Clic by suzanne armband A32Z zwart met vier bogen met dubbele magneetsluitingen. De vier aluminium boogjes zijn aan elkaar verbonden door een draad va..
€185,00
Excl. BTW:€152,89
Model: A1Glimmend
Een bijzondere halve armband van kruislings sluitende C-vormen met magneetsluiting daartussen. dit deel is glimmend aluminium kies een andere deel bij..
€129,50
Excl. BTW:€107,02
Model: A23medium
Tijdloos, eenvoudig en subtiel armband van Clic by suzanne met ijsmattering. Armband van twee aansluitende ovale C-vormen met een magnetische sluiting..
€185,00
Excl. BTW:€152,89
Model: C131GOLD
Nieuw! collier van clic by suzanne met goud look C131GOLD! De twee ringen die aan een vergulde edelstaaldraad hangen vallen over elkaar heen en vormen..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Model: C187R
Collier van Clic by suzanne C187R met rood accent kleur en een magneet sluiting. De cirkels een kogel en een hematiet blokje zitten los op een staal d..
€165,00
Excl. BTW:€136,36
Model: C189
Clic by suzanne collier C189 mat en glanzend, asymmetrische maanvorm met twee C-vormen en hematiet. Het collier bestaat uit twee gematteerde aluminiu..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Model: C207
Clic by suzanne collier C207 mat en glanzend, asymmetrische vorm. Het collier bestaat uit twee gematteerde aluminium vormen bevestigd aan een edelstal..
€165,00
Excl. BTW:€136,36
Model: C229G
Collier van een klein ovaaltje met daarin de ronde clic-sluiting. Het ovaaltjes heeft een mattte afwerking, met de kleur geel aan de zijkant. De hoogt..
€125,00
Excl. BTW:€103,31
Model: C229O
Collier van een klein ovaaltje met daarin de ronde clic-sluiting. Het ovaaltjes heeft een mattte afwerking, met de kleur oranje aan de zijkant. De hoo..
€125,00
Excl. BTW:€103,31
Model: C202
Tijdloze aluminium sieraden van Clic by Suzanne kunt u online bestellen bij juwelier de Bokx Wijffels. De sieraden worden met aandacht en passie ontwo..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Model: C194
Antiallergisch collier C194 van clic by suzanne met een mix van vierkanten van 6 en 10mm, het collier is 46cm lang. In het rondje dat aan de ene kant ..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Model: C74G
Collier van Clic by suzanne met twee bogen met geel accent die op twee manieren te sluiten zijn met magneet sluiting C74G. De twee bogen uitgevoerd in..
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Model: C198G
Dit collier C198G bestaat uit zes bogen uitgevoerd in gematteerd aluminium, waarvan de kopse kanten geel geanodiseerd zijn met daartussen vijf hematie..
€189,00
Excl. BTW:€156,20
Model: C208
Collier van twee bogen van Clic by suzanne. De aluminium ketting sluit met een magnetische sluiting tussen de twee gebogen delen in het voorste orname..
€125,00
Excl. BTW:€103,31
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 34
Onze webwinkel maakt gebruik van Cookies