Menu
Your Cart

Op dit moment wordt er gewerkt aan onze website. Excuus voor het ongemak.

Delivery Information

Informatie verzendingen:

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het FOD Volksgezondheid en andere autoriteiten.

Bestellingen

Bestellingen in de week voor 15 uur worden dezelfde dag verzonden, de bestellingen in het weekend worden maandag verzonden.

Bezorging van post en pakketten- handtekening voor ontvangst.

De bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De bezorger vraagt om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningsveld.
Het coronavirus heeft ook invloed op de dienstverlening van de bezorging, het kan zijn dat uw pakket iets langer onderweg is, raadpleeg de track & trace informatie voor de laatste informatie over je pakket.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.