loader_img

Afrekenen Verder winkelen

Oorgaatjes

Studex oorgaatjes zetten

Eenvoudig, snel, hygiënisch en zonder knal.

Wilt u uw oren of die van uw kinderen snel en vrijwel pijnloos met modieuze oorbellen laten prikken? Bent u zich bewust van uw gezondheid en vind u hygiëne belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al 40 jaar prikken wij gaatjes en kunnen zeggen dat we hier zeer gespecialiseerd in zijn. Er is geen minimum leeftijd aan gaatjes prikken bij ons in de winkel. Iedere dag is er iemand aanwezig die prikt. En er hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Wij bij juwelier de Bokx Wijffels bieden een groot assortiment van steriel verpakte oorbellen die gebruikt kunnen worden om gaatjes te prikken in de oren. Het door ons gebruikte systeem garandeert een absoluut optimale hygiëne en steriliteit en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en hygiëne richtlijnen in heel Europa. Als erkend studex verdeler bieden wij u met onze merktoestellen de nieuwste techniek, steriele omstandigheden en schitterende oorbellen.
- Snel zacht & vrijwel pijnloos: Het stille en vrijwel pijnloze prikken van gaatjes in de oren met een mooie dunne stift.
- Geluidloos: Geen tranen meer; de knal, die kinderen deed schrikken en aan het huilen maakte, is verleden tijd
- Absoluut hygiënisch: De steriele steker, sluiting en cartridge worden op geen enkel moment aangeraakt. En na eenmalig gebruik weg gegooid.
- Verbeterde genezing: De automatisch juiste plaatsing van de steker in de sluiting evenals het mooie dunne gaatje dragen bij tot een betere genezing
- Beste materialen: U kunt uit verschillende oorbellen kiezen van de beste kwaliteit, Swarovski stenen, nikkel afgiftevrij materiaal, titanium of 14 karaats goud.